portfolio

Glede na to, da gre za domačo stran, se spodobi, da se tudi jaz na kratko predstavim.

Avtor strani, Simon - Siky sem doma iz Ljubljane, rojen sem 20.1.1979 in že od malih nog uživam v vsem, kar je povezano s tehniko. Kot otroku so mi bili najljubše igrače avtomobilčki na daljinsko upravljanje in druge tehniške igrače. Nemalokrat sem se hotel naučiti, kako igrača izgleda od znotraj in kasneje je ni bilo vec mogoče sestaviti. Verjetno sem že takrat vedel, da bom v prihodnosti tehniški navdušenec. Prav zato sem se tudi odločil za Srednjo šolo za elektrotehniko in računalništvo.

Računalnik je v mojem življenju že od zgodnjih let osnovne šole in me spremlja vsak dan. Vse, kar znam, sem se naučil sam, s poskušanjem, vzponi in padci, a mi je vedno uspelo urediti stvari tako, kot sem si zamislil. Pred petimi leti sem se spoprijel tudi z oblikovanjem internetnih strani in to delo me še danes veseli.

To je bil razlog, da sem bil zaposlen najprej v podjetju Prestol,Malixa, kasneje pa v podjetju Hal interactive, kjer sem skrbel za internetno stran podjetija Mobitel, bil pa sem tudi sodelavec pri projektu Pinkponk.com, ki je danes že zelo razširjen portal. Zadolžen sem bil tudi za spletno stran Petrola in še nekaterih manjših podjetij. V teh podjetjih sem se naučil ogromno zanimivih stvari. V internetu vidim sebe v prihodnje, saj se ves svet razvija hkrati z internetom. To je prihodnost, to je moja možnost za uspeh. Že več kot eno leto pa se ukvarjam tudi z orodjem AvtoCAD v podjetju IZTR d.o.o.

Da pa ne boste mislili, da cele dneve samo delam, naj vam povem, da se v prostem času ukvarjam z modelarstvom (čolni, avtomobili in avioni na električni pogon), kjer se naučim ogromno uporabnih stvari. Vsi mislijo, da je to le igranje, vendar ni. Če ne verjamete, se udeležite kakšne tekme (razporedi so na strani www.modelarji.com).

Ko imam čas, se najraje odpravim na izlet z mojo Gilly (motor, slike so v galeriji), velikokrat jo mahnem v Bohinj, ker je tam najlepše. Vsa ta prelepa pokrajina, v katerem koli letnem času, mi da novih moči.

Upam, da ste vsaj nekaj izvedeli o meni, če pa vas zanima, kaj se dogaja z mano, ste vabljeni, da si večkrat ogledate mojo stran, saj jo redno dopolnjujem z novimi fotografijami iz raznih potepanj.

 

 
design by Siky.orgFB